Tonus a búzacsírás kenyér

kenyér egyben Búzamező Búzaszem és csiráztatott búza Egészséges fiatalok Egészséges gyerekek, idősek
Tonus, a teljes kiőrlésű 100%-ban csíráztatott búzából készült egészséges kenyérVitaminokban, ásványianyagokban, fehérjékben és rostokban rendkívül gazdag. Alacsony kalóriatartalmú,
így diétázok is fogyaszthatják.
Adalékot és tartósítószert nem tartalmaz.A csiráztatott szemeket őröljük meg, amiből minimális élesztő és só hozzáadásával készül a kenyér.
A Tonus kenyér 300 grammos. Szobahőmérsékleten 4 napig áll el. Fagyasztóban tárolva -18°C-on 3 hónapig is fogyasztható.
Búzacsíra: az emberi szervezet „kéményseprője”A keleti gyógyászat már régóta használja a búzacsírát, mert a szervezet egyik legjobb erősítőjeként tartják számon. Javasolják a rák megelőzésére és a szervezet méregtelenítésére is.
A gyógyító erejű búzacsírás kenyérA Tonus kenyér fogyasztásának elkezdésekor igen intenzíven tisztít, és eltávolítja a káros salakanyagokat a szervezetből. Csökkentheti a túlsúlyt és a narancsbőrt.
Fogyasztása gyermekeknek és időseknek kifejezetten ajánlott!Kenyerünk tápanyagban és rostanyagban gazdag, ezért jobban telít, így kisebb mennyiség fogyasztása is elegendő mint más lisztből készült kenyér esetén.

Budapest és vonzáskörzete (ingyenes házhozszállítás)

Megrendelt termékét kollégáink juttatják el önökhöz. az alábbi napokon és területeken. A minimálisan rendelhető mennyiség 12 darab melyen belül a különböző ízváltozatú kenyerek darabszáma szabadon választható.

A megnövekedett rendelésszám miatt kérjük, a kívánt szállítási nap előtt két nappal adják le rendelésüket, hogy biztosan a kiválasztott napon érkezzen meg. A szállítás pontos időpontjáról minden esetben tájékoztató email-t küldünk.


Előreutalás esetén használatos bankszámlaszámunk:
OTP 11742111-21422168Hétfő, szerda:

Budapest: pesti kerületek ( IV, V, VI, VII, VIII, IX, X, XIII, XIV, XV, XVI, XVII, XVIII, XIX, XX, XXI, XXIII ).

Települések:  Csömör, Gödöllő, Isazeg, Kerepes, Kistarcsa, Nagytarcsa

 

Kedd, csütörtök:

Budapest: budai kerületek (I, II, III, XI, XII, XXII )

Települések: Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Diósd, Ecser, Érd, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Maglód, Pécel, Pilisborosjenő, Pomáz, Solymár, Szentendre, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vecsés

 

Szerda: 

Dunakeszi, Fót, Mogyoród, Szilasliget

 

Csütörtök: 

Dunaharaszti, Szigetszentmiklós,

 

Ingyenes szállítási napok és területek

optimalizált térkép Nagyobb kép

 

Amennyiben nem Budapestre és a megjelölt környező településekre szeretné küldeni csomagját, kattintson ide